Wednesday, 12 August 2015

Bedtime Story..



Assalammualaikum...

Banyak benda yang nak diceritakan..tapi sejak ketiadaan baby asus.. susah aku nak buat apa2.. apa yang aku nak sharekan malam ni.. pasal bedtime story yang orang bagi pada aku.. ditulis sendiri... yang buatkan airmata aku mengalir semalam.. and aku dah share benda ni dengan ajaa.. dia sendiri pun sedih... meh ak share meh..

I have walked into the darkest valley.....I have once reached the brightest of the sun....both are the ways I have  been... when I've been into the dark valley,for the short time I feel happy, I feel ease,cause no one's disturbing me....everyday I do what I want...everything was there...I m feeling great and no worries every single days.....I feel like a King...times passed by...suddenly i felt so lonely and empty...its not the feeling you feel when you have everything.... I walked around and saw a lights in the end of the valley...my both hands touched it's. ..it feel so warmed and peacefully. ..it was better feeling than before.... I followed the lights and saw one beautiful girl stared  at me....I go there I asked about the light...She said just heard all she said ,followed her .....I spend a lot of time being with her...somehow my heart beat faster she said that feeling was loved..she had the feeling too..
everyday was happiness...if Allah decide our fated being together forever...we will be together ...for years we ve being in loved...but something make us apart...we went to different way..but the loved we had... never disappeared always in our hearts.....Being apart with her was not easy....She was my flashlight ....without  her sometimes I colapsed to that valley..... I fought hard to standing and reached the light again....but sometimes I'm just to weak...my body started to dig the valley to feel a darker life....only one parts of me still fought to climb back...it was my HEART....the Heart that filled with loved and memories  with her...struggled to get up... 
suddenly, I saw her hand tried to pull me up...She asked what makes me fought when I already fell down to the dark hole....I told her it's MY HEART miss the feeling I had with you... I'm begging her to stay and be MY HEART forever ...She s seemed want it too....but there too many things too considered...the times we being apart...a lot of things have happened...if the fated unite us back...She will be with me forever....she he told me to stay in the lights don't  ever fell down again...her prays always with me....There's a part of her Heart never forgot the loved we had...I can't do nothing just listened to what she told me...
She walked away left me,then she's stopped and turn ..she looked at me and says I looked really different than the last timed.... all other parts of me looked different..this was not me...She wanted the old me...the one who she's first met before,the one that have the shines of the light...She said 'don't ever lose yourself again,if you want that life again....find the real you...cause I love you...the real you'.....I shouted at her MY HEART please  don't leave ..begged  her..
but she said just remembered 'I m always with you'....
I cried really hard,my tears keep falling till my tears created a small pond...I looked the reflection  I saw my self ...all over my face covered with dark spot...I didn't saw that before...Maybe this was what she means...that I'm looked different...and now I realised I should fought all this obstacles  and cleaned myself....with the lights...I should fought for myself....Maybe I can have her back....
and I will my HEART. ...I will....for this loved..whatever it takes....how long it takes.....thanks for being my flashlight before...one day I will be the one who flash this lights in your life.....-ejump-#Bedtimestory#MYHEART#AA

Thanks pada yang menulis benda ni ikhlas dari hati... if one day i will be yours... everything will turn back... but if dont... maybe there is some reason it happen like that...

Thursday, 6 August 2015

Convocation Day..



Assalammualaikum...

Sejak baby asus aku buat hal... memang susah aku nak update blog ni... dengan kesibukan yang melampau... buatkan aku abaikan blog aku ni... kesian dia... hahaha... ini pun aku lari sekejap dari kesibukan aku... saja nak update benda terbaru... benda terbaru ae... ape yer... haha.. tengok tajuk pun dah tahu kan??

Alhamdulillah... 3/8/2015... dengan rasminya aku dah menjadi alumni PUO dan konvo dengan jayanya... perasaan seronok and excited tuh masih tak move on lagi... nampak tak permainannya kat situ...

Macam mana nak move on... rasa rindu kat 6 orang nenek yang paling aku sayang tak habis lagi... first time dalam perjalanan nak ke ipoh aku tak rasa sangat... tapi bila hari nak ambik jubah and pendaftaran semua... kecutnya perut aku tuh tak payah cakap... hanya tuhan saja yang tahu... kalau jantung aku tuh boleh terkeluar.. lantun-lantun perginya... haha

Ipoh.. dekat situlah bermula segalanya.. aku tahu macam mana nak bercinta semula lepas 2 tahun aku kecewa dengan rony... muncul aizad izwan... ke hulur ke hilir.. 3 tahun jatuh bangun bersama... tapi takdir tak berpihak... aku lepaskan dia... and aku nampak sesuatu yang aku rasa betul keputusan yang aku buat... *tetiba feeling... hahaha.. tapi bila jumpa balik ritu... waktu hari konvo... snap pic sama2... aku ikhlas lepaskan semua benda tuh dah lama dah... dan aku dengan dia hanya kawan...

Meh sini meh aku share pic aku dengan kawan-kawan aku sepanjang hari konvo..






Diaorang insan2 yang sempat aku snap sama2.. sebab masing2 kebusyan nak kejar banyak benda... keadaan jadi kelam kabut.. mana yang sempat tuh jela snap.. pic lain aku nak share.. pic aku dengan mama and ayah aku and pic aku dengan mak and ayah angkat aku...



Insan2 ni lah yang terutama dan paling utama menjadi penyokong dan penguat aku sepanjang 3tahun menempuh perjalanan sebagai pelajar diploma pengaturcaraan komputer... terima kasih ALLAH.. untuk segala nikmat yang dasarnya tak layak untuk hamba kerdil ni terima... tapi aku yakin dan pasti dengan setiap jalan yang engkau beri... kerana engkau lebih Maha Mengetahui...