Wednesday, 9 April 2014

Cry Out...

Assalammualaikum... ape yang ak nk luahkn hri ni??  hri2 yg ak lalui hri ni sgt memedihkn.... thanks pde die yg buat ak mngis and sdar kputsan ak xslah... ape mslh org skelilig nk mek thu psal ak and ckp smua bnde pde die? ape yg diaorg dpt sbnrny? puas ke?? ak penat la.. knpa ek hdup ak ni ade je org2 yg nk sbuk nk jtuhkn... sronok ke tgok ak skit? sronok ke tgok ak mngis?? DIA ?? mne die yg dlu knonnya... np skrg die nk brubah... die boleh trima smua bnde... knp sbb dlu ak msih GF die.. skrg ak EX die, die nk wt ak mcm ni... so slma ni ape yg die tlog ak dlu hnya sbb ak GF die jela... GOOD JOB and ak appreciate sgt bnde tu... "BARU SUSAH SIKIT NAK MACAM NI" ayt die.. ak bkn bru ssh skit.. ak da ssh byk bnde.. smua bnde ak telan... yes ak sedar and trima ksih sdarkn ak mne tmpat yg lyak untuk ak bdri... thanks alot... ak thu slma ni mgkin ak ni xbyk mmbntu.. aah.. xbyk mmbntu.. haish ape je la yg ade pde ak ni kn... maaf yer slama ni mnyusahkn...


stiap org ade mslah... cme kuat and xkuat jer... byk bnde ak nk pkirkn.. dgn mslah akk ak sndri yg ak pun xpham.. mslah org skelilig... igt ak xpnt and xde aty prasaan ke? kdg2 nk pkir hti and dri sndri un ssh jgk... org lain akn tluka sbb kita... kdg2 kne la telan luka tu wlupun phit untk tlan klau bnde tu leyh wt org lain bhgia.. ya ALLAH ak thu ak mmpu hdapi smua ni sbb tu kau uji ak dgn ujian yg sbgni.. trima kasih ALLAH...

Sunday, 6 April 2014

You Make My Day..

Assalammualaikum... Nampaknya dah lama kan ak tak update blog... byk bnde nk criter.. tpi ksempitan masa.. hri ni ak nk crite psal my MrAirForce... die bru je blik ptg tdi... 3 hri die bsme dgn ak... die btol2 buat ak rse gmbire... die dtg sni buat kjutan... haish nsib baik la ak xde skit jntug.. lau x da lme gone da... haha... mcm2 bnde giler wat... xpenah2 lak nk minum starbuck... try mnum starbuck... lpak dataran ktm... dgr pmuzik jlanan... bcerita byk bnde... haish... tu smua memory... memory terakhir.. lpas ni dah jauh ssh lak nk jmpe ag... utara selatan... mmg xla nk jmpe slalu... eth bile la dpt jmpe kn.. thanks awk wt sye trsnyum bhgia... wt sye mlu bile awk sruh sye ckp dgn mak awk... awk mmg sngal dan giler... hahaha terima kasih and terima kasih... sye tkot mnghrapkn yg lbih... biarkn kite doa sme2 pghjug jln kita ni yg trbaik... aaminn.. shred skit pic kami... ceh3... haha...




i will always miss you dear.. even kite jauh... sye hrp awk pcyekn sye... tpi slitkn juga krguan agr tdak ade yg tluka dkmudian hri.. jdikn ksh dlu sbgai pgjran... krna xmgkin akn ad pluag ketiga lgi.. sye sygkn awk... syg sgt.. wlupn sye ni ksr lyn awk, dgil, cpt mngis, mcm2 la... sye hrp awk sbr yer... hehe... sye trma awk seadanya and sye hrap awk trima sye seadany.. doa sye sntiase mngirigi hri2 awk... brkat redha dri fmily kita... moga pngakhiran cerita kita berakhir dengan kisah yg indah... and nikmat kesabaran awk slama ni akan dpt awk rse... aaminn... ilydsm Mohamad Izham Ismail... :)