Tuesday, 17 October 2017

Penangan FYP..



Assalammualaikum.. rasanya dah terlalu lama sangat aku biarkan aku punya blog ni berhabuk dek kerana kebusyan untuk tahun akhir ni kan dengan kerja aku lagi.. yup aku dah official berhenti haritu tapi atas sebab tertentu aku masuk balik kerja.. saja penuhi masa yang ade dengan mencari duit gittue.. hahaha

Penangan FYP untuk degree ni lain macam la dari diploma dulu.. yelakan sebab dulu diploma aku pakai 3 kepala.. yang sekarang ni walau geng berempat tapi sebab base coding lain2 dari awal so bila nak masuk dalam coding masing-masing mesti ada je error yang tak kena.. adeh kadang rasa nak carut jer rasa.. carut yang baik2 la kan.. hahahaha tapi kena la banyakkan sabar sebab nak berjaya mesti la perlukan pengorbanan and of coz la kan dulu and sekarang berbeza.. so hadap jela.. Azmiera kan kuat.. hehehe..

Ditambah pulak dengan drama-drama picisan buat kadang aku rasa down.. Azmiera ni satu kelemahan dia bila dalam hubungan kalah teruk.. tapi cuba dalam berkawan ke apa.. keras kepala, mulut sound tepek tuh semua tak payah cakap sampai orang ingat aku ni jahat sangat.. hahaha nak buat macam mana manusia tak ada yang sempurna and kelemahan aku itu jela.. sebab tu orang suka ambil kesempatan atas kebaikan sebab tahu datang dan pergi pun aku tetap layan baik.. hahaha macam2 manusia..

Ok ni dah melalut jauh just nak inform pada stalker dan yang memang suka baca dairi kehidupan seorang Azmiera ni yang dah lama tak nampak post Azmiera.. ai iz mintak maap la ye.. hehehe.. in sha ALLAH akan ada banyak lagi post lepas ni.. banyak benda yang nak share tak terluah... korang doakan perjalanan arz dipermudahkan ye.. then arz akan share banyak cerita or tips lepas ni.. and arz akan share banyak lagi coretan penulisan arz.. hehehe.. jaga diri semua.. much love from me..