Tuesday, 2 August 2016

Khas Untuk Kau Si Stalker..



Assalammualaikum..

Lama rasanya aku tak update blog aku ni akibat kesibukan melanda kan maklum la aku kerja kan.. even masa untuk diri sendiri pun dah tak ada sekarang.. tapi malam ni aku curi sikit masa sebelum aku tido ni atas sebab besar yang aku nak luahkan.. Aku ambil masa tido aku sekejap walau sebenar mata rabak teruk sekarang ni kan.. ok azmiera melalut lagi... back to the first point aku.. nak luahkan sesuatu yang besar?? apakah itu?? ok sambung baca ye..

Post ni aku tujukan khas untuk seseorang yang suka sangat stalker life aku sampai ke blog aku ni pun berjaya dia cari dengan jayanya.. sedangkan aku tak pernah kenal dengan dia dan kacau hidup dia.. tapi aku sendiri tak pasti kalau memang sebenarnya aku yang kacau hidup dia.. maafkan aku kalau sebenarnya aku pernah terusik kau punya life seinci.. aku tak tahu la kalau post ni dia akan baca bila.. tapi one thing for sure aku tahu dia akan baca sebab aku dah terjebak dalam life die and BF die.. siapa BF die?? siapa lagi Mohsin la..

First of all, aku tak sangka yang selama ni kau dah lama follow aku dekat insta.. aku tak tahu apa motif kau sampai sanggup nak follow aku pakai insta kau yang entah ke berapa kali kau buat... sebab Mohsin ker? dan yang paling aku tak boleh terima post aku yang lama dengan Mohsin kau dapat baca.. maknanya kau memang stalker terbaik la kan.. kalau kau nak sakit hati dengan post aku means.. sebenarnya kau dengan Mohsin dah lama and aku sebenarnya jadi mangsa permainan BF kau?? dia gunakan aku untuk hilangkan bosan dia kat sini ker macam mana? aku bukan manusia yang suka nak bergaduh terlebih utama pasal lelaki..

Dari pertama kali aku kenal Mohsin dia tak pernah bercerita dengan aku psal diri kau.. so aku memang anggap dia tak ada siapa-siapa.. sampai la dia upload gambar korang.. itu pun aku tak tahu sebab aku bukan kaki stalker yang nak tengok life orang 24 jam sebab life aku sendiri pun banyak yang aku nak uruskan.. kawan-kawan aku pun diamkan tak bagitahu pada aku.. benda paling aku benci adalah orang yang menyibuk life aku and bercakap pasal aku yang mana aku tak pernah kenal kau pun..

Yang aku kenal nama kau bedah gojes semua tu pun kawan aku yang cerita pasal kau... sampai la aku dapat tahu kau boleh baca post aku dekat blog.. aku jadi macam memikir.. kenapa sampai tahap blog aku kau stalker? maknanya aku yang ada antara kau dengan BF kau kan? aku minta maaf kalau manusia bernama Azmiera ni dah cuit kehidupan kau.. tapi tolong aku nak kau jauhkan diri kau dari life aku... sebab kau belum kenal aku dan kegilaan aku.. jaga life kau elok-elok.. jangan nak stalker aku dengan fake acc insta kau ke apa ker.. sebab tak berbaloi.. life aku tak ada apa yang menarik untuk manusia macam kau nak ambil tahu sebab kita saling tak mengenali..

Aku harap satu masa post ni kau baca kau faham sendiri and jangan pernah lagi cari aku.. dan aku pun tak nak nampak kewujudan kau dalam hidup aku.. lepas puas BF kau mainkan perasaan aku dan buat aku kehilangan orang yang tunggu aku selama 9tahun.. yang akhirnya sekarang jadi suami orang sebab semata pertahankan Bf kau tuh.. aku nak rasa bersalah dalam diri dia sentiasa ada sebab dia dah rampas kebahagiaan aku yang aku sia-siakan sebab dia... bukan aku tak redha dengan jalan  ALLAH tapi untuk manusia macam Bf kau tahu... dekat atas muka bumi ni bukan dia sorang ada hati.. aku pun punya hati.. semoga bahagia hingga akhir hayat korang... adios..


No comments: