Saturday, 2 April 2016

Kota Buku @ Kota Kata



Assalmmualaikum..

Cerita kalini tak ada kaitan dengan yang cerita sebelum ni pun.. pasal kota buku.. event sabtu lepas 26/3/2016.. event tuh under company si Mustika Ratu aka nyet dak umah aku.. huhu.. sebabkan payment sehari rm100 aku pun pergi la kan sekarang ni memang dunia mengejar duit.. selagi boleh aku cari duit selagi mampu aku tak nak mintak dekat ayah aku.. aku usaha sebaiknya la.. huhu..

Event ni pasal support local indie band and juga pemuisi yang bergerak sendiri la kan... aku pun grab la satu buku untuk aku sendiri.. sebab satu masa aku memang nak sangat hasilkan buku aku sendiri.. tapi ilmu aku tak cukup lagi untuk aku pamerkan semua karya-karya aku dan semua tuh banyak berkisar tentang diri aku sendiri jer.. eh da melalut ke tempat lain pulak kan aku ni.. huhu..

Dekat event ni aku dapat jumpa Ismail arifiin aka Lepat yang sangat terkenal dengan nasihat dan kata-kata dia.. aku respect dengan ilmu yang dia ada.. jangan pandang luaran tapi kenal dalam dalaman.. huhu..


Paling aku tak sangka adik dengan si din haritu boleh bertegur dan lepak sesama.. unexpected tapi sekurangnya aku lega satu part yang aku boleh berkawan dengan dua2 dengan senang lenang kan..


Aku harap semua akan dapat penyelesainnya satu hari nanti.. semoga ALLAH bantu aku dalam membuat keputusan aku sendiri dan hati aku jugak..




No comments: