Wednesday, 9 March 2016

Seharian Yang Tak Disangka..



Assalammualaikum..

Cerita ni semua throwback yang tak sempat nak aku ceritakan memandangkan kesulitan masa dan internet.. itulah orang nak ada blog kau nak adaa.. tapi internet pun kau tak mampu ada.. sedihhh bak kata orang la kan.. hahaha.. ok selalu permulaan dengan benda merepek itulah azmierakan..

Ok apa yang aku nak cerita pasal sehari sebelum aku naik Tahan.. post sebelum ni pasal aku dah sampai ke puncak kan.. ini pulak kejadian sebelum naik.. kejadian yang sangat pelik dan membahagiakan bagi aku sangat.. haha.. mesti semua tertanya kan.. ok aku start cite.. jeng jeng jeng.. hahaha..

Ceritanya pasal  Mohsin teman aku berjoging la kononnya tapi sebenarnya Haremmmm.. ada ker lepas makan joging.. memang tak la kan lepas tuh dengan lawak bodo Mohsin yang sangat annoying kan aku tuh.. buat aku ketawa tak henti hilang fokus... waktu tuh semangat konon nak FIT balik la kan untuk naik Tahan.. itu pun last minit kan.. 3 hari nak naik baru bagitahu.. mengagau la aku kan... so si senged tu pun baik hati nak teman.. teman makan jer.. lari pun tak sampai satu round.. da tak larat last makan eskrem and selfie lebih memandangkan dia teramat la suka nak menyelfie kat fon aku ni kan... hahaha..

Lepastu malam keluar jugak lagi pergi makan, teman basuh baju.. and paling tak sangka boleh pulak kan aku dengan dia karaoke berdua and haritu semua dia belanja seharian... semoga murah rezeki awak.. 



Lepas tuh esoknya aku nak pergi.. dia la tukang menghantar aku semua.. dan sanggup patah balik sampai berkali sebab tukar beg la, apa la.. mekasih sebab melayan.. The Best Moment yang aku tak akan lupa sampai bila-bila.. Rindu Tuh Pasti.. Haila budak senged.. Kau buat aku tak keruan jadinya.. sebab kita tak pernah keluar seharian suntuk yang buat benda gila sama-sama macam ni.. hahaha.. seharian yang tak disangka dan akan dirindui sentiasa..


No comments: