Friday, 16 October 2015

Last Minit... Sg Chilling..



Assalammualaikum..

Sg Chilling.. Kuala Kubu Bharu merupakan salah satu mercu tanda... eh.. dah macam sejarah pulak kan... saja acah-acah... mesti confident kan semua nya nak membaca macam baca buku sejarah.. hahaha.. Ok ini pun salah satu kisah throwback yang aku tak sempat nak tulis dalam blog aku ni kan.. saja nak share indahnya ciptaan ALLAH...

Kenapa dengan last minit tu?? Ok nak dijadikan cerita sepatutnya.. hari yang sama camp sg chilling tuh... aku kena pergi singapore untuk wedding.. tapi disebabkan simptom-simptom banyak tak mengizinkan... terpaksa aku tukar plan B and join camp ni.. dah mungkin ini jalan ALLAH nak bagi kan... aku dapat merasa mandi sg yang sejuk sampai ke tulang, berenang sepuas hati, hilangkan sekejap masalah yang ada...





hidup dengan orang baru.. bagi orang lain jugak pengalaman baru.. sangat seronok rasanya.. ketawa sentiasa ada... buat hilang semua rasa... ringan kepala... Alhamdulillah... percaturan ALLAH siapa boleh sangkal kan.. yang terbaik hanya dari NYA.. dan yang buruk semua dari sifat aku sendiri jugak..

Pada sesiapa nak mula berjinak nak rasa indahnya alam hijau...  boleh lah start kesini dulu... then baru next step dan seterusnya la sampai korang rasa nikmatnya ciptaan ALLAH tuh... so cepat pergi packing barang esok pergi.. hahaha... tak pepasal kan... tapi serius tak rugi dan sangat best... air terjun dia sangat best nak kesana korang kena redah 5 anak sg... best tau.. tuh pengalaman pertama aku rasa.. dan korang wajib rasa jugak... *tak pasal paksa orang... hahaha.. 

Thanks Alot Kenangan.. Smile

No comments: