Friday, 16 October 2015

Girl's Day Out..



Asssalammualaikum..

Bila terlalu sibuk banyak pulak benda yang aku terlepas kan nak share dekat sini.. kelapangan tuh susah sangat nak cari sekarang diri sendiri pun dah tak terurus tau.. hahaha.. ape kena mengena dengan girls day out ni kan.. ok.. cerita ni dah lama saja jer nak update.. dan post-post yang akan datang ni pun adalah post yang throwback jer... hahaha.. tak sempat nak update hari-hari... bakal PM kate kau... hahahaha..







Bila aku keluar ni pun jugak jadi kontroversi.. aku pun tak faham banyak benda.. bila aku tanya... sentiasa menafikan.. tapi hakikat sebenarnya lain dengan yang dikatakan.. aku pun tak tahu la kan..
eh tiba masuk part marah... ni part lain sepatutnya.. jadi lain pulak kan.. aigoo.. hahaha..

IKEA @ The Curve... layankan si budak Munie Omey tuh.. dan rancangan bersama jugak untuk setiap bulan spend sorang RM50 untuk makan yang sedap sekali jer.. tapi makan ni bukan mahal pun.. RM15 jer sorang.. haha.. dan boleh makan lebih dari 4 orang sebenarnya... muka depan makanan tuh waktu tengah lapar bila dah makan campur semua.. kenyangnya tak payah cakap la kan.. bersandar perginya.. hahaha..

Diaorang nilah antara insan yang selalu ada waktu susah dan senang aku sekarang waktu aku belajar ni.. alhamdulillah setakat ni.. kalau ada apa pun.. masih boleh dibawa bincang dan andai sentap pun.. habis dekat situ jer.. kalau nak sentap lagi lelama... gi mampus sama kau.. hahaha.. dan aku akui aku antara insan yang cepat berangin jugak kekadang itu kelemahan dan kekurangan aku yang diaorang dah faham kalau aku diam jer... and memarah... ika la yang paling faham.. dah semuanya sama-sama kan.. mana tak faham..

Thanks alot korang.. sudi terima buruk baik aku ni.. in sha ALLAH.. harap ukhwuah yang dibina atas dasar ikhlas akan kekal hingga akhirnya.. aaminn.. malas nak ngaku kan.. tapi aku sayang korang ketat-ketat.. muah ciked... :)



No comments: