Saturday, 26 September 2015

Sorry Baby D..



Assalammualaikum..

Harini entry aku semua pasal kehilangan cewah.. untuk dapatkan baby novo aku terpaksa jual baby D aku... apakah baby D tu?? Sejenis haiwan berkaki empat ker?? haha.. tak adalah.. baby D tuh baby nikon aku... aku terpaksa jual untuk cover balik duit aku.. nak buat macam mana kan.. selagi boleh tak nak menyusahkan ayah and mak.. selagi tuh la aku cuba usaha sendiri... in sha ALLAH..

Berat sangat sebenarnya hati ni nak lepaskan.. yelah kan benda yang paling aku nak sangat and aku sayang sangat... banyak jugak jasa dia pada aku... sayang kot.. banyak juga tolong kawan2 aku untuk snap pic assignment... buat shoot business.. tapi apakan daya... baru setahun aku merasa.. mengidamnya dah lama tapi atas kata terpaksa... memang terpaksa la kan.. hahaha


sekarang aku still mencari kalau ada sesiapa yang nak beli baby D aku ni la kan.. sebab sekarang aku kena struggle teruk untuk belajar guna duit sendiri semua.. so semua yang aku perlukan pun kena la sendiri jugak.. aku kena lepaskan benda yang hanya kehendak kepada keperluan.. banyak jugak la benda aku kena kira-kira balik ni kan... harap segalanya di permudahkan lah.. aaminn...

baby D sorry.. bukan aku tak sayang kau.. tapi aku terpaksa... please cari tuan baru yang boleh jaga kau sebaiknya and mungkin lebih baik dari aku... seriusly... aku akan rindukan kau... byee baby D..



No comments: