Thursday, 6 August 2015

Convocation Day..



Assalammualaikum...

Sejak baby asus aku buat hal... memang susah aku nak update blog ni... dengan kesibukan yang melampau... buatkan aku abaikan blog aku ni... kesian dia... hahaha... ini pun aku lari sekejap dari kesibukan aku... saja nak update benda terbaru... benda terbaru ae... ape yer... haha.. tengok tajuk pun dah tahu kan??

Alhamdulillah... 3/8/2015... dengan rasminya aku dah menjadi alumni PUO dan konvo dengan jayanya... perasaan seronok and excited tuh masih tak move on lagi... nampak tak permainannya kat situ...

Macam mana nak move on... rasa rindu kat 6 orang nenek yang paling aku sayang tak habis lagi... first time dalam perjalanan nak ke ipoh aku tak rasa sangat... tapi bila hari nak ambik jubah and pendaftaran semua... kecutnya perut aku tuh tak payah cakap... hanya tuhan saja yang tahu... kalau jantung aku tuh boleh terkeluar.. lantun-lantun perginya... haha

Ipoh.. dekat situlah bermula segalanya.. aku tahu macam mana nak bercinta semula lepas 2 tahun aku kecewa dengan rony... muncul aizad izwan... ke hulur ke hilir.. 3 tahun jatuh bangun bersama... tapi takdir tak berpihak... aku lepaskan dia... and aku nampak sesuatu yang aku rasa betul keputusan yang aku buat... *tetiba feeling... hahaha.. tapi bila jumpa balik ritu... waktu hari konvo... snap pic sama2... aku ikhlas lepaskan semua benda tuh dah lama dah... dan aku dengan dia hanya kawan...

Meh sini meh aku share pic aku dengan kawan-kawan aku sepanjang hari konvo..






Diaorang insan2 yang sempat aku snap sama2.. sebab masing2 kebusyan nak kejar banyak benda... keadaan jadi kelam kabut.. mana yang sempat tuh jela snap.. pic lain aku nak share.. pic aku dengan mama and ayah aku and pic aku dengan mak and ayah angkat aku...



Insan2 ni lah yang terutama dan paling utama menjadi penyokong dan penguat aku sepanjang 3tahun menempuh perjalanan sebagai pelajar diploma pengaturcaraan komputer... terima kasih ALLAH.. untuk segala nikmat yang dasarnya tak layak untuk hamba kerdil ni terima... tapi aku yakin dan pasti dengan setiap jalan yang engkau beri... kerana engkau lebih Maha Mengetahui...

No comments: