Friday, 15 May 2015

Kesinambungan Kisah Kerachut..



Assalammualaikum..

Kau rasa drama petang Tv3 tuh jer ker ada sambungan kisahnya yang seterusnya... aku pun ada jugak drama dalam cerita aku ni... apa sambungan yang aku nak share kan tuh?.. kisah sambungan drama kerachut la.. hehe kisahnya sangat la memeningkan sampai la sekarang ni tak ada kesudahan..

Dramanya bermula bila ada orang admit kat kau yang dia sukakan kau.. kau rasa.. and dah lama dia perhatikan kau sejak first kau jejakkan kaki dekat Unikl ni.. and ko mesti rasa insecure sekejap kan.. sebab tiba-tiba kau diperhatikan selama ni.. macam mana la kan perangai kau sebelum ni kan.. gelak ketawa aku dah la macam apa..

Aku tak tahu nak rasa teruja or rasa takut.. semua benda jadi satu... risau pun ada bila melibatkan hati dan perasaan orang ni.. kang tak pasal jadi lain kan.. entahla... dalam masa yang sama aku dengan Mr Air Force.. yang akhirnya bergaduh teruk.. dan semuanya.... puffff... lenyap macam tuh jela kan.. persahabatan selama 8 tahun berakhir macam tuh.. aku pun hadap jela... dengan semua barang aku dah dipulangkan... aku redha andai semua ni takdirnya kan.. malas dah aku fikir kan..


So dari aku nak fikir semua kesakitan.. kehilangan demi kehilangan.. biarlah aku jaga hati aku ni dulu dari terus sakit... biarlah aku capai dulu apa yang boleh membahagiakan mama and ayah aku dulu.. dari aku nak fikir pasal benda ni... yang aku sendiri tak pasti tercapai ke aku...kan.. :)

No comments: