Thursday, 5 March 2015

Stop Standing And Start Walking..



Assalammualaikum..

Disebab kan kebosanan yang melampau dan ada masa yang terluang... aku pun ambil la kesempatan ni untuk update blog aku harini.. hehehe.. bosan terok sangat macam ni la kan.. mengenai entry aku harini... aku dah kenapa kan? pasal mental koyak lagi ker? ke jiwa yang kacau? aku pun tak tahu la... poning den ni..


Aku pernah update qoute ni kat moment wechat aku... then ade yang komen and tulis.. "Stop Standing And Start Walking.." aku pun dah faham la maksud dia.. aku kadang tak tahu.. betol ker tak semua ni.. terkadang aku rasa macam tak.. kadang aku rasa macam betul.. aku pun malas nak fikir lagi.. kalau nak dia akan usaha kan?

"When someone truly cares about you... They make an effort not an excuse.."

So bia jela... aku happy apa ada walau dalaman rosak terok.. Peace yaww,,

No comments: