Wednesday, 11 March 2015

Pantai Kerachut (Teluk Bahang)



Assalammualaikum..

Waktu macam ni.. aku masih lagi dekat kampus tunggu bas yang kadang memang tak pernah nak punctual.. hahaha.. kadang nak berangin jugak.. tapi.. nak buat macam mana.. tulah transport yang ada untuk balik ke hostel..

Harini jugak la kali pertama aku join meeting kelab rekreasi.. agak krik2.. tapi.. excited dengan list aktiviti yang dibentangkan.. wah ayat aku.. bentang sangat.. hahaha..

Ok untuk event pertama kelab ni dalam masa terdekat ni.. 3,4,5 April ni.. akan ada mind & soul aktiviti dekat pantai kerachut penang.. meh aku share sikit gambar pantai kerachut tuh..


Nampak nice kan.. harap aktiviti ni dapat jalan senice tempatnya la.. aku pun dah lama sangat tak bercamping.. mandi pantai.. sungai.. hiking... rindu semua tuh..

Harap ni permulaan aku untuk mengisi semua benda yang kosong dalam hidup aku... ditambah pulak kehadiran budak2 sengal memeriahkan suasana hidup aku.. thanks korang.. 

No comments: