Saturday, 7 February 2015

Nike Air Max Menawan Hati Beta..



Assalammualaikum..

Agak lama rasanya aku tak menjengah ke dalam blog aku ni kan.. berhabuk dah.. huk..huk.. nak buat macam mana kesibukan melanda.. internet tak ada.. and bru start minggu pertama kelas yang tak ada kelas.. macam mana tuh? hahaha..



Siapa yang pernah tengok kasut nike version ni.. mesti ramai kan peminat nike yang duk usha jer.. sama la kita (sambil buat muka excited).. hahaha.. aku duk usha lama je kasut ni.. biasanya kasut limited edition macam ni mahal harganya.. so ak pendam jela niat aku untuk memilikinya... hahaha.. tapi member belajar aku ni pulak cakap harganya rm100 lebih jer dekat IG.. tapi persoalan.. ori ker.. aku nak yang ori.. ceh.. memilih and demand kan?? macam banyak duit.. hahaha..

aku tengok orang pakai macam sweet-sweet and rare sangat.. tak apalah satu hari nanti merasa la kan.. aaminn... kalau bukan version ni maybe version lain yang lagi rare ker kan? tunggu satu hari pasti akan cuba memiliki nike sepasang.. hehehe..

No comments: