Saturday, 7 February 2015

Kehidupan Bergelar Pelajar...



Assalammualaikum..

Aku nak share story kehidupan aku setelah bergelar pelajar sekarang ni kan... semuanya berubah 360 darjah tau.. 6 bulan lebih aku bekerja... sekarang jadi student jadi lain pulak la.. memang agak susah hati untuk study.. tapi keadaan tak serumit waktu bekerja even ade duit sendiri... hehehe..



Yessza.. pic tuh.. aku siap awal tau pagi tuh.. sekarang dah duduk hostel kena la bangun awal giler.. tapi tak ada pulak beratur tunggu bilik air.. maybe sebab degree.. kelas lain-lain masa.. so tak semua pergi serentak macam kat poli dulu.. pepagi gigih bangun.. tapi bagus jugak bangun awal.. kalau tak kat umah sewa dulu.. aku la mandi paling last sebab aku masuk kerja paling lambat... hehehe..


For sure aku tak kisah hadapi semua tuh sebab semua ni impian aku sendiri.. and inilah harapan mama and ayah aku.. aku sayang diaorang.. kekuatan aku.. penyokong kuat.. cinta mati aku.. sampai bila-bila.. tanpa diaorang.. aku tak ada dekat sini.. in sha ALLAH perlahan-perlahan aku akan bayar balik semua... and there is someone yang banyak tolong aku.. in sha ALLAH... ALLAH akan balas semua kebaikan dia dengan menunaikan segala impian dia jugak.. pada kawan2 baik aku, orang-orang dalam hidup aku yang mendoakan.. aku sentiasa doakan korang semua dunia akhirat..

Kehidupan aku berubah dengan kesibukan terkejar masuk kelas, assignment, kuiz, presentation, project and kawan baru dalam dunia baru aku.. in sha ALLAH semuanya aku akan tempuh dengan redha and berkat doa mama, ayah and semoga segalanya mendapat redha ALLAH S.W.T..

Aaminn...





No comments: