Wednesday, 11 February 2015

Arz Turns 22..



Assalammualaikum..

Berapa hari ni aku tinggalkan jer blog aku ni berhabuk.. sebab aku malas nak bukak lappy aku ni ha.. al maklum.. duduk hostel.. situlah meja makan, situlah jugak meja study.. hehehe.. so malas nak semak aku simpan jer lappy.. memandangkan besok aku tak ada kelas and free aku pun bukak la lappy ni update beberapa cerita yang tertinggal beberapa harini...

9 February 1993.. Lahirnya seorang bayi perempuan yang diberi nama AZMIERA AZNIEYZA BT ROSLAN.. and aku lah tuh... hehehe.. dua hari lepas secara rasminya.. aku dah pun 22 tahun.. hehehe... tua dah aku ni.. tua pada usia.. tidak pada rupa.. cewah... hahahaha..


Nampak tak kek tuh... kek ni budak bilik aku yang aku baru jer kenal 2 minggu.. tapi dah buat suprise bufday untuk aku.. sangat la speechless... aku tak tahu lak budak ni tahu.. segan saya.. cewah.. hahaha... 


Inilah muka-muka yang menjayakan program bang bang boom.. eh.. hahaha... tak la.. diaorg ni la yang sambut bufday aku.. thanks... abaikan muka aku macam mak minah sebab main rembat jer tudung member aku tuh,.. hahaha.. sayang korang sangat and ketat-ketat.. moga persahabatan ni terjalin hingga ke jannah hendakNya.. aaminn.. ramai yang wish... alhamdulillah aku dikelilingi orang-orang yang sangat menyayangi aku.. dan penuh dengan kasih sayang... in sha ALLAH aku doakan diaorang dunia and akhirat... 

Malam kemuncak bufday aku pulak... nak dijadikan cerita.. ramai nak col aku serentak.. hahaha.. tak menang tangan aku nak elak sana.. elak sini.. hahaha.. aku happy and aku dapat suprise... setelah bertahun.. rony wish bufday aku untuk tahun ni.. tak tahu nak rasa apa.. wish bukan dalam message.. tapi terus col.. cramp jugak muka aku dengan nak senyum and sengih jer dengan gelagat die.. nak col.. tapi nervous... hahaha..


Ya ALLAH terima kasih kau berikan lagi aku peluang untuk bernafas sehingga sekarang... memberi aku peluang menambah ibadah... dan memperbetulkan apa yang tak betul.. in sha ALLAH aku akan cuba istiqamah... aaminn..



No comments: