Wednesday, 5 November 2014

Pahang vs JDT away Tanjung Malim



Assalammualaikum..

Aku ni agak terlambat untuk mengulas pasal perlawanan antara Pahang and JDT yang berlangsung minggu lepas hari yang sama aku pergi Melaka dengan ajaa.. 

Lepas balik dari Melaka aku dengan ajaa shoot tros balik rumah dia tukar baju semua then lepak dekat danau tengok bola dekat mamak je.. aku malas nak mengulas pasal perlawanan nanti ada yang bash aku jer nanti.. huhuhu..

Nak dijadikan cerita dengan banyak media sosial.. aku dengan ajaa update moments sekali zahir cakap lepak tak ajak sebab die duduk area danau jugak.. setapak.. die pun balik cuti.. lepak la sekali.. bila dah zahir lepak.. ramai pulak yang toucig ajak lepak pulak... semuanya tengah study lagi dekat Tanjung Malim... Poli Behrang.. ramai la dekat sana.. aku kenal tapi bukan la budak kelas aku waktu teknik.. budak Mechy(Mekanikal).. aku terselit sorang budak awam (civil)... hehe..

Then benda yang tak plan... tak habis tengok bola pun terus jer shoot gerak Tanjung Malim.. nasib baik dekat and jalan pun senang jer nak kerumah budak lain tuh.. then malam tuh berkumpul la balik budak Mechy.. dengan aku sekali terseret dalam reunion yang tak di plan.. hahahaha.. kerja gila dan lawak.. tapi best sebab semua dah lain.. ada kehidupan masing-masing.. so bila ingat balik waktu sekolah dulu... ayat masing-masing 'bodoh apa perangai aku kat sekolah dulu macam ni.. hahaha" tapi kat situlah kita belajar jadi orang..

Seriusly.. teknik mengajar aku erti persahabatan.. ikhlas, saling ingat, susah senang.. tak sama macam sekolah yong peng dulu.. just macam the black parade tau... hahaha.. kejam tak aku.. menilai macam tuh.. suka hati aku la.. pandangan aku kan.. hahahaha..


walaupun aku tak pernah sekelas tapi kita pernah berkawan rapat.. korang the best and in sha ALLAH ada jodoh bertemu lagi... huhuhu...

No comments: