Sunday, 16 November 2014

Don’t want to miss a thing



Assalammualaikum..

Don't want to miss a thing.. bila kita sebut ayat ni.. mesti banyak benda yang kita fikir.. kita impi.. kita idamkan.. setiap kali aku dengar lagu ni aku akan ingat pada dia.. aku dulu selalu jugak dengar lagu ni tapi tak makna apa la pada aku.. tapi start dia dah nanyikan lagu ni untuk aku.. setiap baris makna lirik lagu ni aku fahamkan aku ingat.. macam satu janji lak yang di katakan dari dia untuk aku.. and setiap kali aku nak tido pun dia akan teman and nanyikan lagu ni thanks alot..

Banyak benda yang bermain kat fikiran aku.. tapi aku kena fikir siapa yang ada dengan aku sekarang.. yang tak tinggalkan aku sorang sekarang.. yang gapai tangan aku bila aku mula terjatuh.. aku kena tahu.. walaupun aku tak nak kehilangan semua benda tapi aku tak boleh memiliki semua benda.. aku kena tahu and sedar tuh.. jauh sangat dah aku menyimpang.. bawah ni lirik lagu aerosmith-Don’t want to miss a thing korang layan la yer..

I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping
While you’re far away and dreaming
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Where every moment spent with you is a moment I treasure

Don’t wanna close my eyes, I don’t wanna fall asleep
’Cause I’d miss you baby and I don’t wanna miss a thing
’Cause even when I dream of you the sweetest dream would never do
I’d still miss you baby and I don’t want to miss a thing

Lying close to you feeling your heart beating
And I’m wondering what you’re dreaming
Wondering if it’s me you’re seeing
Then I kiss your eyes and thank God we’re together
I just wanna stay with you in this moment forever, forever and ever

I don’t wanna close my eyes, I don’t wanna fall asleep
’Cause I’d miss you baby and I don’t wanna miss a thing
’Cause even when I dream of you the sweetest dream would never do
I’d still miss you baby and I don’t want to miss a thing

I don’t wanna miss one smile, I don’t wanna miss one kiss
I just wanna be with you, right here with you, just like this
I just want to hold you close, feel your heart so close to mine
And just stay here in this moment for all the rest of time

Don’t wanna close my eyes, don’t wanna fall asleep
’Cause I’d miss you baby and I don’t wanna miss a thing
’Cause even when I dream of you the sweetest dream would never do
I’d still miss you baby and I don’t want to miss a thing

I don’t wanna close my eyes, I don’t wanna fall asleep
’Cause I’d miss you baby and I don’t wanna miss a thing
’Cause even when I dream of you the sweetest dream would never do
I’d still miss you baby and I don’t want to miss a thing

I don’t wanna close my eyes, I don’t wanna fall asleep
Yeah, I don’t wanna miss a thing

No comments: