Wednesday, 8 October 2014

Selamat Hari Di Lahirkan Affiq..



Assalammualaikum...

Rasanya belum terlambat kot aku nak wish happy birthday untuk adik aku yang lelaki tuh... dua hari lepas birthday dia.. apa yang aku mampu belikan and hadiahkan cuma beg sandang je.. ikhlas lah tuh dari aku.. aku pun dulu tak dapat tau hadiah macam tu... hahhahhaa..


Selamat Hari Di Lahirkan adik ku yang sangat la poyo.. konon suka sangat dengan korea tapi muka macam bangla.. haahaha.. apa pun aku sayang kan kau yer.. aku doakan kau berjaya dalam apa je bidang yang kau ambil dan ape je yang kau buat dalam hidup kau..

Walaupun aku nampak macam endah tak endah kau.. tapi aku sentiasa doakan kau dunia akhirat.. huhu..

#akusayangkaumuhammadazreyaffiqroslan

No comments: