Wednesday, 15 October 2014

Dracula Untold Menghina Islam??



Assalammualaikum..

Oleh dek kerana kesibukan jarang sangat dah aku nak updatte blog aku ni.. ini pun aku curi sikit masa untuk hilang kan lelah aku.. huhu.. apa yang aku nak share harini? aku nak cerita pasal filem Dracula Untold yang sekarang tengah ditayangkan kat wayang.. kenapa aku nak share sebab jalan ceritanya yang sangat la memutar belitkan fakta sejarah islam...

Dua kali jugak aku pergi tengok.. first dengan si dia sebab nak tengok sendiri and rasa apa yang dikatakan menghina dan memang sah.. menghina sultan Turki yang juga sultan Muhamed AlFateh..
ilmu aku tak la sebanyak mana untuk aku mengulas tentang isu ni.. tapi korang boleh review dekat link ni... Tekan Sini.. korang semua kan lebih faham kenapa isu ni hangat di perkatakan..

So kalau korang nak tahu korang boleh la pergi tengok dan kalau tak nak pun tak apa sebab tak merugikan korang pun.. hehehe...


No comments: