Wednesday, 24 September 2014

Bonda Bedah & Mak Temah..



Assalammualaikum..

Bonda bedah and Mak temah?? siapakah? hahaha.. Kalau korang semua ni kaki youtube korang mesti akan kenal dengan diaorang.. 


Inilah muka diaorang.. Bonda Bedah dan Mak Temah.. diaorang asal dari negara jiran kita jer... Singapore.. huhuhuhu.. 

untuk lebih story korang boleh baca kat sini : Bonda Bedah & Mak Temah..

korang akan tahu lebih detail and serba sedikit tentang diaorang.. apa yang bestnya tentang diaorang?
video yang diaorang buat dan uploadkan tu semua adalah apa yang terjadi dalam kehidupan seharian kita antara kita sedar atau pun tidak..

Contohnya video diaorang mengenai perbezaan Mak-mak di negara asia dan mak-mak di negara luar.. apa yang disampaikan sangat betul dan dengan cara yang sangat kelakar... aku gelak tak henti.. selain tu jugak diaorang ada buat pasal kepercayaaan orang-orang dulu macam menyanyi kat dapur dapat kawin lelaki tua, pasal makanan melayu, pasal perkara-perkara yang terjadi sebelum raya, waktu raya dan waktu puasa.. sangat enjoy dengan watak yang sangat mak-mak... hahaha...

Kalau korang semua dalam keadaan stress bila tengok video diaorang ni.. gerenti.. akan pecah perot.. huhuhu.. apa pun aku harap diaorang akan terus muncul dengan idea-idea yang lebih diluar kotak kita dan terus berjaya... aaminn...

#korangmemangthebestamongthebest

No comments: