Thursday, 21 August 2014

Kenapa?

Assalammualaikum.. entry kedua kli ni nk ckap psl KENAPA... KENAPA? kenapa ek? hahhahaha.. sbb tu la nk tulis entry ni... xthu KENAPA dengan jiwa lara ak ni... ceh ayat nak jiwa lara kan...?? kelas kau jah... haha... nak buat entry sedih jadi entry lawak lak kan... biasa la kan bila jiwa yang tengah lara ni ting tong cam ni la jadinya kan.. huhu..


Ayat gambar ni je dah tahu betapa sakitnya aku.. aku tak tahu KENAPA.. aku memang nak kan perhatian... yup perhatian dari insan yang aku sayang la.. siapa lagi.. aku yang tak faham or ape aku pun tak tahu... then timbul isu ni "KENAPA?" yup dah kenapa dengan perasaan aku nie kan.. ak pun pelik la.. boleh lak malam tadi aku melalak satu malam sampai tertido... hasilnya... taraaa.. mata aku sebesar bola ping pong pun terhasil... hahaha... ni la akibatnya... mungkin dah lama sangat aku tak menangis kot... kan.. atau pun perasaan yang aku pendam tak terluah ni.. aku pun tak tahu la KENAPA...

Puncanya sebab marahkan ejam sebab tak teman aku malam tadi macam biasa... aku tunggu dia.. aku col dia tak angkat.. aku dah terbiasa.. tido bertemankan col or skype.. ni semua gara-gara di manjakan la ni.. bila dah tak dapat perhatian macam ni la kan.. and then muncul satu perasaan yang tak sepatutnya... and aku tak tahu KENAPA perasaan ni muncul..


Perasaan perlukan teman.. teman giler-giler dulu.. melayan aku kalau aku tak ada mood.. bagi aku makan banyak2.. hahaha.. and aku pun kuat makan bila dengan dia... selamba je aku makan nasi... makan sate lagi... selamba badak buat perangai buruk aku.. hahaha.. bila perasaan aku lain macam dia akan bawak aku amik angin malam... sembang benda merepek.. gurau kasar, tengok gelagat org then pandang satu sama lain dgan isyrat jgn glak wlupun dalam hati berdekah2 gelak tgok glgat org... rndukan saat tu smua... hahaha... feeling lebih lak ni aiyak.. senang citer in a simple word aku tetiba rindukan AIZAD IZWAN..


Benda tu tak akan kembali and akan susah untuk kembali.. susahkn bila nk buat smua bnde mcam biasa.. aku pun tak tahu la.. kalau dia boleh buat semua bnde mcam biasa.. mungkin kita org boleh jadi kawan baik yang paling terbaik kan,, aku boleh buat smua bnda macam biasa.. sebb aku mngaku ego aku mmg tinggi.. so aku boleh lawan semua tu macam mana aku dengan rony dlu.. lama-lama perasaan tu akan lenyap sendiri.. then aku and rony boleh kawan macam biasa.. mungkin situasi aku tak lama macam mana dgan aizad izwan yang dah 3 tahun.. semua tak akan jadi kalau tak ada punca kau dan aku pun tahu puncaya apa... aizad izwan kalau la kau boleh faham dan ikhlaskn bnda yang jadi.. mungkin kita tak seserabut ni kan..

Permainan jiwa ni memang hebat... hanya ALLAH yang maha mengetahui jodoh aku.. biarlah hanya DIA yang tentukan...



No comments: