Friday, 29 August 2014

Ergh!!!

Assalammualaikum.. okeh harini aku nak post pasal rasa annoying yang menebal.. skit aty smua ada la.. ergh.. susahnya nak cakap rasa yang ada dalam hati ni pada masa ni..

Firstly, rasa sakit hati bila dibagi harapan palsu.. harapan minggu ni dapat jumpa MrAirForce.. tapi tak dapat.. last minute tak dapat cuti.. erghh..

Second, dah rancang semua benda... dah siap booking hotel dah nak pergi langkawi.. semua dah siap.. then tak dapat pergi.. disebabkan punca maslah pertama tadi..

Third, tinggal aku berdua dengan ros.. sabtu ros kerja ofis and kfc.. then malam aku sorang kat rumah la citernya... then ahd and isnin mlam aku akan sorg2 jugak..

Kalau la aku tahu mcam ni jadinya.. baik aku balik johor.. even aku sakit hati nak balik johor.. tapi mungkin tak sesakit ni kot raseny.. dibagi harapan nak jmpe.. dah siap suruh aku survey smua.. then dia yang ade mslah... igt aku ni ape?? sakitnya hati.. aku dah tanya da banyak kali confirm ke dapat cuti... kata dapat.. tapi akhirnya mcam ni..

Memang betul la kata kawan aku.. aku ni makin kurus bukan sebab aku diet.. tapi hidup aku yang penuh masalah ni.. masalah orang sekeliling aku yang ske buat hidup aku kucar-kacir.. seriusly aku mnyesal.. menyesal bercinta lagi..

Aku seksa hati aku sendiri... bila orang dah hadir dalam hidup aku.. kenapa mesti nak buat hidup aku ni macam hidup diaorg? semua benda nak aku ikut cakap diaorg.. diaorg yang nak uruskn hidup aku.. ape kehendak dan kemahuan aku ditolak.. aku tak layak ke nak buat yang terbaik untuk hidup aku sendiri??

Bila aku dah bagi peluang, memaafkan.. aku jugak yang terluka... bukan orang lain bukan siapa-siapa.. aku.. aku yang sakit.. yang orang hanya tahu.. tak apa... AZMIERA boleh maafkan, AZMIERA boleh bagi peluang.. salah jugak bila terlalu baik.. entahla... hati sabar ye... maafkan aku sebab tak jaga kau.. satu hari nanti kau akan bahagia jgak.. aaminn.. 

No comments: