Tuesday, 8 July 2014

Piala Dunia..

Assalammualaikum...

Lambat nk update benda ni... haha... da nak final da pun.. ni update sbab trasa bahangnya bila BRAZIL kena lauk dengan GERMANY pagi tdi 7-0... 

Jujur aku ckap tahun ni punya fifa mmg lain mcam... team yang unexpected boleh go.. and yang diramalkn boleh plak keluar awal... cam team yang ak skong.. SPAIN... skit jugak hti... and mood utk lyan thun ni pun xsyiokkk... huhuhu...

Pape pun semangat kesukanan tu penting dalam nak tengok bola ni.. kena bahan tu memang da biasa la kan,,, haha.. nk buat cm ne kan... so sok final memang akan ada ramai la jadi lalang... alaaa.. utk meriahkn jer... hehehe...

Pape un.. bola bessssttttt... :)


No comments: