Thursday, 12 June 2014

UITM PUNCAK ALAM...

hye... (lambai2).. huhuhu,,, benda da lepas baru ak nk cerita sekarang.. tu la ak kan.. nak berblog tapi xde mase untuk tu kan... hehe.. UITM PUNCAK ALAM,, yes,, pelik... adik ak affiq da pun selamat mendaftar and belajar kat sini dalam jurusan asasi sains.. tahniah... berbaloi la dengan keputusan SPM yang die dpat hri tu kn.. hehe.. 


yeah.. ak dan adik aku.. hehe.. jrak umur kiteorg xjauh.. ak 3 thun tua dri die.. so ak mmg rpat la dgn die...rpat? rpat la even slalu gado.. tpi kitaorg mmg mcm mak jemah... adik ak ni pun boleh tahan mlut and sngal cm ak yg bnyk mlut ni.. hehehe.. first impression yang org akn ckp bile tgok ak diaorg akn kate ak pmalu... tpi bila da knal ak.. xterlayan tau.. same la cm adik ak ni ha.. hehe.. karakter kitaorg lain skit... for sure la die mmg study punya org.. ak lak lbih pade sempoi... terbalik tau... prgai ak lbih pade lelaki dgan lasak ak.. prasaan ak still prmpuan tau... haha... and adk ak ni die agk cm lmbut skit.. bukan nyah oke.. huhuhu... kadg2 ak gram jgak dgn prgai die,,, cm nk tumbuk jer,,, tpi bruk baik die ttap adik ak.. even kdg2 die ketepikan ak skit bab benda pntig sbb rase ak ni cm xtahu,,, die fkir ak bodo la snag cter... hehe...tp xpela... kak ton xkesah pun cik bedah oii.. ceh.. melalut lak kan...

pe yang ak nk ckap kat sni... Affiq study lek lok, buat yang trbaik, jgn sia2 kan pe yang ko da dapt, jgn ikut kwn sgt, and ak syg ko sekian even ak ssah nk ngaku ak syg adik2 ak.. tp ak syg ko la.. ak doakn yang terbaik utk ko yer.. adios... hehe..

No comments: