Sunday, 8 June 2014

Berakhir Sudah...

Assalammualaikum.. raseny memang dah lama sangat kan aku tak bukak blog ak ni kan untk share semua crita ak ni kan.. hehe.. busy la.. ceh ape la yang di bz kan sangat pun ak xthu la kn... huhuhu.. okeh berbalik pade point utama... berakhir sudah.. raseny da dekat 2 bulan aku tamatkn pengajian ak di POLITEKNIK UNGKU OMAR, dalam bidang IT (PROGRAMMING).. alhmdulillah... and result terakhir ak pun baik dengan purata kesluruhan yang baik jugak... banyak suka duka yang ak lalui dekat IPOH yang mndewasakan diri aku.. jatuh bangun aku smuanya membuat ak mnjdi lebih kuat..


smua ini hanya akan jdi kngan dan akn bjumpa kmbali thun dpan in sha ALLAH klau tak ada pape yang menghalang... bergaduh, bermusuh... hrap smua tu tak la mnjdi dndam... dan bialah kita bjmpa nnti dgn bnde yg bru ye kwan2..

No comments: