Tuesday, 18 March 2014

VIVA-Presentation Final Project

Assalammualaikum pembuka bicara... hari ni ak nk post psal VIVA yg da pun ak selesaikan tdi... ape tu VIVA?? VIVA tu pnilaian panel luar untuk projek akhir yg dah student buat... so dtik keramat ak da lalui tdi.. dan alhamdulillah ak dgn group ak (arni,syu).. slsai dah mnjlnkan ape yg sptutnya.. and alhmdulillah... panel luar puas aty dgn presentation tpi agk kcewe bila objktif projek kteorg yg mnggunakan figerprnt tu xtcpai... nk buat mcm mne last mnit device tu rosak... mgkin ade hkmahnya..


pinky day... haha.. xjlas sbb crmin tu xlap... huhu.. hdapi smua bnde dgn snyumn dan kyakinan... tu la yg ak prktikkan dlm hdup ak... tpi kdg2 ak rapuh jugak... lpas blik dri VIVA jep tros sggh PC FAIR ade kt poli.. ak ape lgi.. nmpak lak komik2 anime.. ak mmg ske sbnrnye kmpul komik anime... huhu.. xthu la kn knpa... and ak ske mlukis blik anime2 dlm komik tu... huhuhu.. hobi ak... dlu tu la ak buat bile ak tperap dlm bilik... hahaha... ak ni plik skit... sbb tu la kwn ak ckp ak WEIRD... yeke?? ethla...


nilah 3 komik ak bli skaligus.. haha.. mmg xde kje ak ni.. nmpknya... smuanya ak nk mlekan blik.. mnulis,melukis,kmpul novel and komik.. huhuhu.. tak apa pelhan2 ak akn dptkn ape yg ak nk... huhuhu... bile hbis je VIVA ni rse stu beban tu da lepas sgt2.. wlupun projek yg dhsilkan xmmuaskn sgt... tpi... in sha ALLAH.. sglanya sdah diatur dgn baik oleh ALLAH untuk ak... ak yakin tu..

jles jugak bila tgok mmbe2 tpilih msuk pmeran... tpi ni usha yg kteorg buat sndri tnpa bntuan ssiapa... dri A-Z complete system tnpa bntuan siapa2... hkmahnya mgkn bkn skrg tpi nnti... keep smile and move on to achieve my target,, in sha ALLAH...


No comments: