Thursday, 13 March 2014

Final Project = "Serabut"

Assalammualaikum... tgok skrg pkul brapa and ak msih blom tido ag... huhu.. ni la aku bile buat final project... okeh... project final aku ni ak group dgn arni n syu... btiga bsengkag mate mnyiapkan bnde ni... haish3... penig3.. huhuhu... stiap kli jmpe supervisor kami ade je kan yg nk kne ubah... ape projek ak buat?? SISTEM KELUAR MASUK KAMSIS PUO MENGGUNAKAN CAP JARI bhse canggihnya FINGERPRINT... ceh.. nk buat bnde ni pun srbut kpala... huhuhu.. nk tgok sstem ak??





ni la antara interface sistem yg ak dgn dak2 ni buat... srbut pnig... mcm2 di komen... tpi pe komen die tu betul jer.. kiteorg ni kn dgil byk ckp ske mlwan... cm ni la jdinya... huhuhu.. smua bnde leyh la dkatekan siap... tpi ade probz untuk msukkn coding fingerprint kiteorg tu... da mntak tlog byk org... ade sorg hrapn kteorg ni kwn WANIE... hrap la dia boleh tlog kteorg yg xthu pape... kwn WANIE pun tkjot kiteorg buat sstem thap master... ni la antara idea supervisor kteorg yg memakan dri sndri jgak.. twkal + redha je la lpas ape yg kteorg ushakan ni... hrap dpmudahkn la sgalanya...

ak mngadap bnde ni smpi xde mse la nk col mama ak... ssh hti pkir bnd ni.. ak xnk tnjuk kt mama aku yg ak xdpt nk buat bnde ni.. nnti mama aku rsaukn ak.. da la mama pun penig skrg uruskan persiapan kahwin kak long... ak un byk bnde nk pkir... da mcm umur 40thun da ak ni ha... hahaha...

tak apalah lpas je bnde smua ni hbis ak tros nk rlease tnsion... rleks2 dlu... lpas tu struggle tok final paper lak.. ak nk wt yg lbih baik sem ni.. tigkatkan lagi pointer ak.. ceh stiap sem hjat and niat ade... tpi naik skit jer pointer.. tpi alhamdulillah... ak bsyukur... skurag2nya ak msih boleh standing dgn kkak ak and adik ak yg pndai giler dri ak... huhu.. tpi ak psti smua tu rzeki dri ALLAH and ak pun ak klbihan ak yg mngkin ak xnmpak tpi org lain nmpak.. kn?? ceh.. sdpkn aty sndri ni... hahaha..

MrAirForce aku pun da tertido da... tggal la ak sorg mluahkn prasaan sndri yg xsbrapa ni kat dlm blog ni.. huhuhu.. ak pun nk tido jgak la.. tpi nk isi prot dlu... dri tdi xmkn pape... so ape ag.. biskut + milo jer la hdgn plig sdp tgh mlm ni... eh silap2.. tgh pagi... hahaha...

adios... Assalam...

No comments: