Thursday, 6 March 2014

Aku Kembali...

Assalammualaikum.. setelah sekian lama aku tak menjenguk blog aku ni sampaikan aku terlupa password aku sendiri... nampak sgt la dah lame tak bukak... last post pun bln 9 thun lpas.. skrg da bulan brapa... huhuhu..

Reason knapa aku kmbali mnulis sbb aku da tak ade buat pape... kebosanan... hidup aku da kembali pada dulu... DIA tiada lagi da dgn aku... huhu.. suprise... but that the fact... AIZAD IZWAN MOHD FAUZI dah tak ada dah dalam hidup aku untuk aku luahkn sglanya, kongsi sgalanya... that's why aku kmbali mnulis... mlakar kembali dtik2 khidpan aku sndri... huhu...

Tapi skrg... aku bagi peluang pade someone yang dah lame menunggu aku lak... 8thun bkwan... skrg bru aku bg pluag... slma 7thun dia stia mnuggu... salahkah bila aku mmilih dia untuk aku mlupakn insan lain? nmpak mcm kejam.. but ak msti move on... ak msti tnjuk ak kuat tnpa DIA... coz DIA akan lbih bhgia tnpa aku disisi DIA...

Yup.. aku yang pergi dri hdup dia... why?? sbb aku tak tros mnyiksa hati aku dan hati dia... aku nk dia blajar mnjlani khdupan dia sbgai sorg yang mtag... bdkari.. kwal emosi... ni smua tok kbaikan aku dgn dia jugak.. myb akan ade hkmah smua bnde ni... but baru2 ni jugak kawan aku bgthu DIA pun dah ade someone.. so msig2 dah move on... aku doakn kau bhgia yer...

Hari2 aku tnpa dia?? haha.. seriusly... mmg b'beza... 3thun aku knali dia... 2thun dia sntiasa ade dsisi aku saat aku jtuh, saat aku rapuh... tapi.. takdir bukan milik aku dan dia... mungkin ALLAH dah susun perjalanan hubugn ak dgn dia mcm ni... so aku redha... i'm strong enough to face all of this... yeke? hanya ALLAH lebih tahu..

Setiap sudut IPOH ni terlakar kenangan aku dengan dia... mne je ak prgi akan tbyag ape yg pnah aku buat dgn dia... dgn naik skuter merah sport rim oren dia... mne boleh lupa smua tu... mmg aku kne amek mse aku sndri la kn... so ak try hard skrg ni...

YaALLAH aku tahu kau telah susun perjalanan hidup aku sebaik-baiknya... dan aku pasti ini yang terbaik buat diri aku... terima kasih ALLAH...


No comments: