Sunday, 9 March 2014

#2 - Throwback / CampakBalik..

Assalammualaikum... throwback... okeh campak balik episod kedua kali ni lak ak nak tulis pasal.. cameron... huhuhu... first time aku g cameron... ni cuma kenangan... ak dgn die xde pape da ni cuma gmbar yg mniggalkn kngan shja..



ni semua kengan shja... bnde plig klakar bile pergi naik mtor dgn duit xde.. main redah je... haha.. bila naik smpi atas... duit xleyh ccuk... duit ngam2 tok isi mnyak jer... haha.. twkal je.. mkn pun ape je.. nk msuk tmpat2 pun cri yang free jer.. mmg sadis giler la... first time naik xde kngan sgt... cuma excited sbb tgok ldg teh jer.. haha.. ni first time... scond time lak...


ak pergi mngila dgn syu naik ats... huhu.. main redah jer.. and wktu ni jgk la sbnrnya syu ajk DIA sbb tkot kn klau jadi pape... so kteorg pun bwk sbgai bodyguard.. maaf MrAirForce... bnde ni aku tkot nk gthu yg DIA ikt.. nnti la aku bgthu.. hehe... bila ak dgn syu ni.. aku mngila beli mcm2... haha.. mkn sdp2... msig2 ade duit... part time kn... haha...


nmpk sdapkn? nyum3... mmbzir jer lbih ni... haha.. kek strawberry chesse smpi blik ltak dlm peti sjuk jadi beku then aku xmkan... haha... tu la aku n syu... mmbzir.. haha... wktu ni la kteorg prgi mcm2 tmpt... lpas tu runner pergi kerja.. xgiler ke kteorg ni ek... haha... tak apalah... tunggun throwback #3 lak.. ade lgi cerita mennti... huuhuhu...

No comments: