Thursday, 27 December 2012

JUMAAT yang penuh BARAKAH..

Assalamualaikum pembuka bicara dipagi jumaat yg pnuh barakah ini... ape ak buat pgi ni??? ape lagi kan troskan la aktiviti ak LI dkt UTHM ni... mggu ni bos ak ade kne kje luar so xde keje lagi yang ak kne buat...  so mggu dpn insyaALLAH ak akn mlekan smua aktiviti yg da drancagkan oleh bos ak sndri.. so ak follow jep la... oke... entry kali ni ak nk tlis tntag NIKMAT SYUKUR... idea ni ak dpat bile pg tdi ade bcaan ysin dan tzkirah jumaat dgn staff dkat tmpat ak keje ni... FSKTM... :) oke blik pde ape yg ak nk highlightkan... ak t'sntuh bile dgr tazkirah pgi tdi... psal SYUKUR... b'syukur ke kite ni whai kwan2... :) ... ak rse kerdil sgt tdi bile b'ckap sal syukur... sbnrnyer sifat manusia ni sndri yg xdpat ubah adlah xpnah puas dgn ape yg dea ade kn?  jujur ak akui yg ak pun pnah and slalu rase mcm ue... mnusia mane yg smpurna kan? :) korg pnah pkir x?



kan?? tpi kite kdag2 lalai and aggap bnde ue remeh kan?? :) sgt mnginsafkan ak sketika tadi.. :)


pemurahnya ALLAH S.W.T kan?? so ape lagi kwn2... cbe la blajar utk b'syukur wlaupun skit jep ape yg kte dpat... skurg2nyer kite dpat kan??? :)




No comments: