Monday, 25 June 2012

A Lot With Love.... :)

Assalammualaikum.... da lame kan ak tak update blog ak ni ha... bnyak bnde yg ak nk post tpi.... ak bz sgat la... sjak keje ni kn... lagi2 skrag ak keje sorag jep... pnatnyer jgn ckap la kan... huhuhu.. ak nk post pasl rse rndu ak yg tak t'hgga pade si dia... bintag hati ak... :) ....




ni pic ak dgn dia yg d'snap scre curi oleh kwan dia... huhuhu... ni wktu dia dtg rumah ak wktu tnag kkak ak ary tuh.. huhuhu... :) .. ak rndu sgt dgn dia... da lme sgt ak xlpak tgok bola dgn dia... hahahaha... lpak rmai2 kuar mkan and kroke... huhu... mcam2 lar ak nk buat dgn dea... skrag dia dmam... dctor sspek dia kne dmm deggi... rsau lak ak dgn dea... pape jd dgn dea... ak sggup trun sne g tgok dea... ak xnk pape jdi pade dia... mugkin org akn ckap ape sgt la yg ade pde dea... p bia la ak jep yg thu k'baikan dea... dia mugkin bkn cnta ptama ak... tpi ak hrap dia cnta trakhir ak... RONY SURYA HIDAYAT... insan yg mgajr ak erti cinta... ak hrap dia bhgie dgn ape jep yg dia buat skrag... jjur... ak msih syg and igt pde dia smpi skrag... tpi... hnya sbgai kwan skrag... sbb ak thu... dia xmugkin akn pndag ak lagi... lgipun dia cuma ksah lalu ak... bia la AIZAD IZWAN yg mngisi masa skrag and mase dpan ak... isnyaALLAH... :) ... mugkin ak xpnah nk tnjuk kt dia ak syg dia... tpi ak hrap dia dpt rse syg yg ak bg pde dia.. :) .. mma and ayh pun dah thu sgt psal ak dgn dia.. ak hrap dgn restu yg ayh and mma bg tu... hbugan ak dgn dia insyaALLAH... kkal higga akhir hyat kami.. :) Amin... :)

Createb By:
Arz_Weird

No comments: